tonårsporträtt, gyllene timmen, golden hour, fotograf, barnbilder, I Tell Your Story, barnfotograf, Helsingborg, Skåne, porträttfotograf, porträttbilder, ungdomsbilder, portrait photographer, Christine, I Tell Your Story, selfie, ungdomsporträtt, Helsingborg, Ramlösaparken
UNGDOMSFOTOGRAFERING I SKOGSMILJÖ - ETT EXEMPEL PÅ FOTOGRAFERINGAR VI ERBJUDER

OM DENNA SIDAN

Vi är specialiserade på barn- och ungdomsporträtt samt produktfotografering, men får även andra uppdrag. Portfolion hjälper dig att se bredden och vilken typ av bilder du kan få tagna, oavsett om du är privatperson eller representerar ett företag.

För din bästa upplevelse av portfoliosidan; Vilken typ av fotografering är du nyfiken på? Bebis- eller Barnbilder? Gravidbilder? Djur- & naturbilder? Resebilder? Produktbilder?

Klicka på den rubrik som du är mest intresserad av. Eller välj ”Alla” om du vill ha inspiration till dina egna framtida bilder. Klicka på bilden för att få den större. Varje bild har en liten kort beskrivning för att du lätt ska få en uppfattning om tanken bakom. 

Kanske har du andra idéer? Kontakta mig här (privatpersoner) eller här (företag), så hör jag av mig till dig. Varmt välkommen!

© Alla bilder på denna sidan är tagna av fotograf Christine Eklund på I Tell Your Story. Det är inte tillåtet att kopiera bilderna. Om du är intresserad av en bild (porträttbilder undantaget, i det fallet måste jag kontakta kunden först), kontakta mig om tillstånd att använda bilden. Personerna på bilderna har godkänt att I Tell Your Story publicerar bilderna på hemsidan. Du som kund blir alltid tillfrågad innan publicering!