Till er lugna, busiga, naturälskande kärlekspar

vi finns här för er!

Vi dokumenterar er date, frieri, promenad… Så att ni kan återuppleva er unika samhörighet, om och om igen.

Fira er kärlek!

Förlovning?
Ska ni gå på date?
Ska du fria?
Väntar ni ert 1a, 2a, kanske 7e barn?
Hos oss är alla välkomna!

Det är så lätt att falla in i ett vardagslunk – kärlek kräver arbete. Därför är både de små och stora stunderna som påminner om det där speciella bandet som förbinder just er två, så viktiga. När du ser tillbaka på denna dagen och era bilder kommer de påminna dig om er speciella kärlek. De kommer ge dig den påminnelsen du behöver när ni går in i nya kapitel i ert liv tillsammans. Detta är er story, vi finns bara här för att hjälpa er berätta den.

Som personer är vi lugna, jordnära och inkännande. Kika gärna runt på bilderna och se om du tycker om bildstilen och känslan bilderna ger dig. När du har bestämt dig; boka!

Var tog fotografen vägen?

Känslan när vi lärt känna varandra. När ni litar på att vi får med allt. När ni sänker garden och slappnar av. När ni glömmer bort att vi är där. Det ögonblicket och alla stunder därefter är fullkomligt magiska. Och det kommer hända, oavsett hur vana ni är att stå framför kameran. Det är vårt löfte till er!

kärlekspar, parfotografering, gravid, Bruces skog, parfotograf, Helsingborg
kärlekspar, parfotografering, gravid, Bruces skog, parfotograf, Helsingborg

Vem är du där inne?

Ni är i slutet av graviditeten och är så redo att bli mamma & pappa. Hylla er förväntan och kärlek med bilder tagna i önskad miljö; skog eller strand. Klänning eller jeans – ni väljer. Ni ska se ut som er själva på era bilder! Och om några år, när ert barn nyfiket frågar vem det är i magen på bilden, svarar ni stolt; Lilla hjärtat, det är DU!

Kärlek & samhörighet!

kärlekspar, parfotografering, gravid, stranden, parfotograf, Helsingborg

Handen på hjärtat, hur länge sedan var ni på dejt? Eller har ni precis träffats? Väntar ni barn? Kanske har ni haft lyckan att hålla ihop så länge att ni avslutar varandras meningar? 😉

Överraska din partner med en promenad längs stranden eller varför inte en picknick i ett magiskt skogsbryn. Vi följer med på er date, kanske inte hela ;-), och förevigar er kärlek med bilder och/eller film. 

Hylla och värdesätt det unika band, den speciella samhörighet som finns mellan dig och din partner. Pausa livspusslet och ta er tid. Vänta inte längre. Boka nu!

PARFOTOGRAFERING Q&A

Varför ska vi anlita en fotograf?

BRA FRÅGA! Typ ”alla” är ju fotografer idag! Jag menar, de flesta fotar ju idag med mobiltelefonen och bilderna blir galet bra, åtminstone i de senaste modellerna. Så varför ska du då ta hjälp av en fotograf? När du kan ta bilder själv, helt gratis!

Ärligt talat har jag själv haft svårt att motivera det där. Tills jag en dag, när min pojke var cirka 7 år, fick frågan om hur han blev till och om han verkligen har legat i min mage?!! Det där om hur han blev till tyckte jag var en jättebra fråga, så bra att jag sa åt honom att ställa den till sin pappa… 😉 

Bilderna på min gravida mage däremot, ja, var i telefonen ligger nu de bilderna? 

När du väljer att låta en professionell fotograf ta era bilder, då gör du det för att du förstår mervärdet i det. Inte bara värdet som bilderna innebär, utan att du även får bilder med rätt ljussättning, komposition, idéer och kreativitet. En fotograf missar inte ögonblicksbilder som kan vara lätt att förbise när man har annat att tänka på.  

Kläder: För att få bilderna så enhetliga som möjligt, är det jättebra om ni har liknande färger på er, helst enfärgat. Lager på lager ger ett större djup, t ex en enfärgad halsduk, kofta eller liknande. Till er hjälp kommer ni få en klädguide skickad till er när ni bokat.

Rekvisita: En kul grej är att ta fram det som är typiskt för dig/er. Kanske en fin hatt, en halsduk eller varför inte en gitarr eller något annat som man förknippar dig/er med. 🙂 Vid gravidfotografering, ta med ombyte om du vill. Låt mig veta innan så jag kan säkra en plats för klädbytet.

Vi alla är olika och för en del tar det lite längre tid att vänja sig. Det är okej! Jag är väldigt lyhörd och kommer guida och uppmuntra er genom hela fotograferingen. Den vanligaste kommentaren efter fotograferingen brukar faktiskt vara att man haft så kul att man nästan glömmer bort att fotografen är där!

Nej. Vi fotar par. Oavsett om ni väntar barn eller inte. Kort sagt, vi fotar alla kärlekspar! 🙂

Eftersom vi fotograferar och filmar året om och utomhus, händer det ibland att det regnar eller blåser starka vindar. Händer det, eller om ni eller vi skulle bli sjuka, bokar vi om till en ny tid och dag. Kostnadsfritt såklart.

När ni bokat er fotografering får ni en faktura på bokningen; 1195 kr (fotograferingsavgiften). Betald faktura  garanterar er bokning. En säkerhet för er och oss och en garanti att vi inte kan eller kommer ta andra bokningar som innebär tidspress eller stör fokus på ER.

Lågupplösta bilder är webbanpassade bilder. De kan ni använda digitalt, t ex på Facebook eller skicka i ett mail. De högupplösta bilderna använder ni om ni ska göra förstoringar, t ex en canvastavla. Alla era bilder kommer ni få på ett USB som en backup.

Självklart! För resor utanför Helsingborgs kommun tillkommer en kostnad på 45 kr/mil alt. kostnad för t ex tågbiljett. För er som bor på annan ort men ska till Helsingborg i ett ärende och vill passa på att boka en fotografering, hjälper vi gärna till att tipsa om fotoplatser.

Saknar du en fråga eller svar. Maila oss gärna så hjälper vi dig.

kärlekspar, parfotografering, Bruces skog, parfotograf, Helsingborg, provfotografering, blivande brudpar

For where all love is, the speaking is unnecessary.

Claire Fraser/Outlander

FRÅN BOKNING TILL FÄRDIGA BILDER

1.

Ni har bestämt er! Yay! Fyll i formuläret nedan, gör det tillsammans och lägg lite tid på det. Det är kul, vi lovar! Välj önskat datum och tänk på att vara ute i god tid då tiderna fort blir bokade. Fotografering av gravida par görs i vecka 30-35. Gäller det frieri, var noga med att uppge endast dina kontaktuppgifter så vi håller det hemligt. 😉

Inom 3 dagar får ni svar på mailen där vi antingen bekräftar ert önskade datum eller kommer med ett nytt förslag. (Kolla skräpmailen ifall svaret hamnar där.)

2.

När ert datum är bokat och bokningsfakturan är betald bestämmer vi datum och tid för ett kort planeringsmöte. Ett bokningspaket med en inspirations- och klädguide samt en liten överraskning kommer till er med posten.

Vi träffas online och har vårt planeringsmöte i god tid innan er fotografering. Vi lär känna varandra lite och stämmer av fotoplats och liknande och ni har möjlighet att ställa frågor. Efter mötet hörs vi av via mail eller telefon vid behov. 

3.

Vi träffas på bestämd dag, tid och plats för er fotografering. Vik gärna av 1,5 timme, särskilt om ni har ombyte med er. Längre tid än så tar det inte. Ta med bra skor ifall det är lite blött och lerigt. Vi tar med filt att lägga era ytterkläder på samt dricka.

Redan dagen efter kommer ni få en sneak peek eftersom vi vet att ni kommer vara såååå nyfikna! Inom 1 månad kommer ni sedan få ett personligt galleri från vilket ni väljer vilka bilder ni önskar köpa.

kärlekspar, parfotografering, Bruces skog, parfotograf, Helsingborg, provfotografering, blivande brudpar
kärlekspar, parfotografering, Bruces skog, parfotograf, Helsingborg, provfotografering, blivande brudpar

Investera i er själva!

DETTA INGÅR I ALLA PARFOTOGRAFERINGAR

 • PLANERINGSMÖTE online där vi lär känna varandra lite. Vi går igenom era tankar och förväntningar för fotograferingen.
 • Informativ INSPIRATIONS- & KLÄDGUIDE så ni ska känna er helt trygga inför fotograferingen.
 • SNEAK PEEK redan dagen efter fotograferingen.
 • PERSONLIGT WEBBGALLERI där ni enkelt väljer ut de digitala bilder ni önskar köpa av ca 20 bilder.
 • Alla köpta bilder, både webb-optimerade och högupplösta, på ett USB.
 • PERSONLIG SERVICE genom hela processen.
 • BACKUP på alla era bilder i 1 år.
kärlekspar, parfotografering, gravid, Bruces skog, parfotograf, Helsingborg

FOTOGRAFERING & BILDER

 • FOTOGRAFERING 1 h 1 195 kr

  (dvs bokningsfakturan)

 • ALLA 20 BILDER 5 000 kr
 • BILDPAKET 10 bilder 3 500 kr
 • BILDPAKET 5 bilder 2 000 kr
 • ENSTAKA BILDER 500 kr
 • PERSONLIG UNIK FILM 3 000 kr

  Drömmig & kärleksfull färdig film på 3-5 minuter samt en kort highlightfilm ni kan publicera på t ex Instagram.

kärlekspar, parfotografering, gravid, Bruces skog, parfotograf, Helsingborg

PRODUKTER & PRESENTER

 • FÖRSTORING 50 X 70 cm 2 500 kr

  Fine art på tjockt exklusivt papper utan optiskt vitmedel. Ram ingår ej.

 • FÖRSTORING 30 X 40 cm 1 200 kr

  Fine art på tjockt exklusivt papper utan optiskt vitmedel. Ram ingår ej.

 • VIK-KORT pris efter antal/stl

  På tjockt exklusivt papper med folietryck, t ex julkort.

 • PRESENTKORT valfritt värde

  Giltigt i 1 år från utskriftsdatum.

Fler spännande produkter kommer inom kort.

Alla priser är inklusive moms och frakt.

Bokningsförfrågan!

Har ni frågor går det även bra att kontakta oss även här. Vi svarar inom 3 dagar. Kika gärna i din skräpkorg ifall svaret hamnat där.