produktfotograf, Helsingborg, trycksaker, stadsbilder, Sjöfartsgudinnan
SJÖFARTSGUDINNAN – SYMBOLISERAR STADEN HELSINGBORG SOM SJÖFARTS- OCH HAMNSTAD. Foto: Christine Eklund / I Tell Your Story.

INTE ENBART FAMILJEFOTOGRAF...

är ert företag i behov av:

Produktbilder?

Personalporträtt?

Trycksaker?

Annonser?

Marknadstexter?

Proffsigt bemötande och stort engagemang!

Proffsigt bemötande, stort engagemang och snabb service. Vi kan varmt rekommendera Christine och I Tell Your Story.

HAR NI MYCKET ATT GÖRA?

Ingen som hinner fixa de där produktbladen som verkligen skulle behöva uppdateras?
Ingen som har tid att ta produktbilder, allra minst frilägga dem? Och vem ska skriva presentationen inför nya lanseringen?!

Behöver ni kanske en helhetslösning – en tryckfärdig produkt? Dvs någon som gör allt; layout, bilder och text? 

Ni har ambitionen – jag har tiden!

Kontakta mig för mer information: info@itellyourstory.se

Wow, vilken inspirerande dag!

Wow, vilken inspirerande dag tillsammans med I Tell Your Story när vi fotade vårt julsortiment!!! Med bra öga och lyhördhet för detaljer fick vi proffsiga produktbilder att använda. Jag sa vad jag behövde och Christine levererade underbara bilder som uppfyllde mina behov och önskemål. Hon roddade även med alla tekniska detaljer till min grafiker, något som jag verkligen uppskattar! Jag vill varmt rekommendera I Tell Your Story och vi kommer definitivt anlita Christine fler gånger.

ALLA TJÄNSTER

Jag hjälper er med marknadsmaterial, produktbilder, personalporträtt, marknadstexter och korrekturläsning.

produktfotografering

Bilder anpassade för trycksaker och/eller webb. Inklusive redigering, friläggning (vit eller genomskinlig bakgrund) och sparad urklippsbana. Även Validooanpassade bilder.

Ni kanske vill ha miljö- och/eller inspirationsbilder, t ex produkten uppställd vid havet, på en gräsmatta, en badkarskant eller liknande. Då ordnar jag det. Även on-location-bilder som uppställda färdigmonterade och packade skyltställ t ex.

marknadsmaterial

Layout enligt era önskemål alternativt gör jag ett förslag åt er utifrån er grafiska profil och hur ert företag ser ut. Alla trycksaker kan även göras digitalt för publicering på er hemsida. 
Exempel på material:
– produktblad
– roll-ups, skyltar
– handböcker, broschyrer, foldrar
– annonser (print och/eller digitala)
– visitkort

Jag hjälper gärna till med kontakter till tryckerier.

säljande marknadstexter

Texter anpassade för exempelvis kampanjer, innehåll i broschyrer eller andra trycksaker. USP/punktlistor till roll-ups eller text till presentationer när ni ska sälja in nya produkter till t ex dagligvaruhandeln, apotek eller liknande.

personalporträtt

Till er hemsida eller kanske företagskatalog. Enskilt och/eller i grupp. Kanske ni vill ha personalbilder tagna under era event och konferenser.

korrekturläsning

Hur mycket man än läser igenom ett dokument, digitalt eller före tryck, nog är det alltid något man missar. Jag är era ”extra ögon” och jag är skarp.

ID-fotografering

Även för privatpersoner. Foto till körkort, din LinkedIn-profil eller kanske ditt CV och liknande. (Separat pris, se nedan.)

Proffsig och kompetent med utmärkt resultat!

 Stort tack för proffsig och kompetent hjälp! Vi behövde snabbt ta fram produktfotografier inför lansering av våra produkter och då vände vi oss till Christine för hjälp. Utmärkt resultat, punktlig leverans och bra priser! Kan bara rekommendera varmt!

exempel på produktbilder

tagna rakt framifrån och/eller i vinkel - ni väljer.

produktfotograf, Helsingborg, trycksaker, Indesign
produktfotograf, Helsingborg, trycksaker, Indesign

VARFÖR SKA NI ANLITA MIG?

Vill ni ha kreativa lösningar på era idéer? Vill ni ha jobbet gjort noggrant och snabbt? Vill ni vara säkra på att texten är noggrant korrekturläst? 

Med över 20 års erfarenhet av marknadsföring och framställning av marknadsmaterial, både till tryck och digitalt, vet jag att ni kommer bli nöjda!

exempel på gruppbild

En del kunder väljer att inte frilägga produkterna, om de t ex ska användas under säsong, som här; som julgrupp.

personen bakom

produktfotograf, Helsingborg, trycksaker, Indesign

Intresset för fotografering började redan i tidig ålder när jag en dag fick låna pappas kamera och ta de sista bilderna på rullen (analogt, ni vet)! Wow, det var stort! Då var jag 14 år.

Min yrkeskarriär kickade igång ordentligt när jag började arbeta med marknadsföring på ett marknadsbolag i läkemedelsbranschen. Även produkter till lantbrukets handel och till dagligvaruhandeln hanterade vi. Produktbilder, framtagning av produktförpackningar, trycksaker och liknande var mitt huvudansvar. Alla år som marknadsförare har lärt mig förstå och analysera hur reklam påverkar oss människor. Vilken som är målgruppen och olika sätt att stärka ett varumärke på marknaden. Människan är flockdjur, dvs vill och behöver känna tillhörighet och vi reagerar och responderar ofta på känslor. Vill man få kunder att lyssna i massan av information måste man vara lyhörd, kreativ och skapa material som tilltalar människors hjärta och sinne. 

Jag arbetar vant i verktyg som bl a InDesign, Photoshop, Illustrator, Powerpoint och WordPress. Har även kunskap och erfarenhet av SEO, kosmetiska och kemiska (CLP) regler, bildkrav hos OPV och Validoo samt framtagning av EAN-koder. Dessutom har jag mycket kontakter i branschen.

exempel på Validoo-anpassade bilder

Produktbilder anpassade för att kvalitetssäkras i Validoo Mediastore.

Validoo, kvalitetssäkrade bilder, produktbilder, Rosenbergs viner, Rosenberg's wines, Helsingborg, produktfotograf

priser

ID-fotografering

350 kr (inkl. allt*)

* Dvs fotografering, utskrift anpassad för körkort, digital bild till ditt CV eller din LinkedIn-profil. 
För jobb som kräver körning tillkommer resetillägg på 45 kr/mil.

För offert till andra nämnda tjänster, fyll i formuläret nedan så kontaktar jag er.

GÖR EN FÖRFRÅGAN

Vad kostar en produktbild?

Att ta en bild är enkelt, snabbt och billigt. Börja med att bestäm vilka och hur många produkter ni behöver ha fotograferade. Ordinarie timtaxa är 800 kr exkl. moms. Om ni, utöver produktbilder, även vill ha marknadsmaterial, t ex en folder, designar vi det efter er grafiska profil och önskemål och ger 20% rabatt på ordinarie timtaxa. För övriga nämnda tjänster, förutom ID-fotografering (se separat pris ovan), debiteras en timtaxa på 800 kr exkl. moms. Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte eller offert.

Vi svarar normalt inom 24 timmar.